Onze diensten

elektra

Warmtepompen

Wij plaatsen dagelijks warmtepompen, zowel in nieuwbouw als voor de particuliere vervangingsmarkt.

Wij zijn partner van Itho Daalderop en plaatsen dan ook veelvuldig de HP-S en Vincent warmtepompen, binnenkort zal de nieuwe Amber aan dat lijstje worden toegevoegd.

Voor iedere situatie hebben wij dus een passende warmtepomp.

zonnepanelen

Zonnepanelen

Ook dit onderwerp zal u vast niet vreemd klinken, wie is hier immers momenteel ook niet over aan het nadenken. Helaas zorgen de berichten in de media over branden bij zonnepanelen doordat de installaties ondeugdelijk zijn aangelegd voor nogal wat aarzeling bij veel mensen.

Indien u door ons uw zonnepanelen laat monteren dan weet u zeker dat wij uw installatie goed hebben berekend met software die door de diverse fabrikanten als SMA, SolarEdge, Enphase en Huawei aan ons beschikbaar worden gesteld, dit omdat wij een kundige installateur zijn.

Onze monteurs zullen bij u ook niet met een ladder de panelen het dak op dragen, nee wij werken enkel in een veilige omgeving en met de juiste materialen.
Op bij zonnepanelen geldt dat voor iedere situatie weer een ander advies mogelijk is, ook dit bekijken we altijd eerst goed alvorens we u van een advies en passende offerte voorzien.

Uw groepenkast wordt ook vaak vergeten, en wordt er vaak een groepje bijgeplaatst om de omvormer aan te sluiten, ook dit is zeker niet in alle gevallen mogelijk, vaak moeten er aan uw groepenkast nog aanvullende aanpassingen worden gedaan voordat uw installatie veilig is en geschikt is voor zonnepanelen.
Wij voorzien u graag van een passend advies.

elektra

Elektra

Wij zijn een door InstallQ erkend installatiebedrijf, wat wil zeggen dat wij alle installaties die wij aanleggen ook uitvoeren conform de huidige regelgeving.
Ook blijven wij natuurlijk altijd op de hoogte van alle nieuwe of gewijzigde regelgeving omdat wij hier continue op worden bijgeschoold.

Buiten de nieuwbouw zijn wij uiteraard ook actie in de renovatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan verbouwingen, keuken renovaties, vervangen van groepenkast enzovoorts.

Onder de noemer elektra valt ook het aanleggen van data bekabeling, alarm installaties en camerasystemen.

elektra

Waterleidingen

In ieder pand zijn wel de nodige waterleidingen aanwezig, deze zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, denk hierbij aan koperen leidingen of kunststof leidingen met een aluminium binnen kern.

Ook bestaan er verschillende fittingen, van soldeer tot knel of persfittingen.
Wij hebben alle fittingen en perstangen om alle type leidingen middels persfittingen te verbinden, hiermee loopt u het kleinste risico op eventuele lekkages.

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor het aanleggen van geheel nieuwe installaties maar ook voor het aanpassen van uw bestaande installatie, creëren van een buitenkraantje, keuken en/of badkamer renovaties of zelfs het plaatsen van een waterontharder is voor ons geen enkel probleem.

sanitair en tegelwerk

Sanitair en tegelwerk

In zowel de nieuwbouw als in de renovatie verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers het tegelwerk en sanitair. Hierbij ontzorgen wij de klant in zijn geheel, het enige wat u hoeft te doen is naar de showroom om de gewenste tegels en het sanitair uit te kiezen en wij doen de rest. Wij hebben immers voor alle werkzaamheden onze vaste partners, denk hierbij aan het stucwerk, tegelwerk en ook het kitwerk is een belangrijke sleutel voor een goed eindresultaat.

Wij werken alleen met de echte A-merken sanitair en tegels zodat u zeker weet dat u een goed en mooi eindresultaat krijgt, zo werken wij bijvoorbeeld enkel met de lijmproducten van Ardex en krijgen wij van hun een systeemgarantie op de complete badkamer en of tegelvloer.

elektra

Zinkwerk

Haast iedere woning beschikt nog over een zinken dakgoot, zinkwerk is inmiddels een ambacht geworden wat zeker niet iedere loodgieter onder de knie heeft.
Wij hebben dit gelukkig nog wel en vinden dit erg mooi werk.

Van een zinken goot tot zinken gevelbekledingen, u bent bij ons hiervoor aan het juiste adres.

Rommens Installaties onderhoud

Storingen en onderhoud

Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp, ook voor storingen zijn wij er altijd voor onze vaste klanten.

Vanwege de drukte voeren wij geen onderhoud uit aan toestellen die wij niet zelf hebben geplaatst en in onderhoud hebben.